Desktop applicatie

Desktop applicatie

Zit je met een uitdaging waar je met standaard software niet uitkomt? Studio Maui is een ervaren partner in het ontwikkelen van desktop applicaties op maat. Wij ontwikkelen én onderhouden desktop applicaties die impact maken -speciaal ontworpen om enkel te voorzien in de behoeftes binnen jouw organisatie.

Maatwerk kostbaar? Vergeleken met standaard applicaties is maatwerk op de lange termijn altijd geldbesparend. Hoe we dat realiseren? We leggen het graag voor je uit:

Advies op maat

Een oplossing op maat begint met advies op maat. Wat moet je nieuwe applicatie precies kunnen? Hoe ziet dat eruit? Wie gaat de app gebruiken? Om goed antwoord te kunnen geven op deze vragen maken we concepten tastbaar; we visualiseren de functionaliteiten om requirements nog scherper op het netvlies te krijgen.

Twijfel je tussen een desktop-, mobiele- of web applicatie? Geen zorgen. Wij zorgen dat je de vorm kiest waarmee je het beste rendeert.

Onze aanpak in 7 stappen

  1. Samen verwoorden we de behoefte. Daarna vertalen wij die naar een set concrete eisen binnen een applicatie.
  2. Nog dezelfde dag ontvang je een wireframe. Voor ons een kleine moeite, maar voor de klant erg waardevol.
  3. Wanneer de requirements helder zijn geformuleerd kunnen onze ontwikkelaars voor je aan de slag.
  4. Als de software eenmaal werkt tovert ons UX/UI team de functionaliteiten om tot een gebruiksvriendelijke applicatie.
  5. Onze testers testen de applicatie zelf uitvoerig (handmatig en geautomatiseerd), maar we geven jou ook de mogelijkheid om de software flink het vuur aan de schenen te leggen.
  6. Na oplevering van de applicatie begeleiden wij de uiteindelijke gebruikers, zodat de applicatie zo breed mogelijk wordt ingezet.
  7. We blijven de applicaties wanneer nodig updaten en zorgen dat de gebruikers daar geen hinder van ondervinden.

Waarom Studio Maui?

Studio Maui heeft meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van web-, desktop- én mobiele applicaties voor zowel mkb+ als grote organisaties. Onze aanpak is integraal; we ontzorgen vanaf de klantvraag en blijven ook na oplevering betrokken. Onze applicaties zijn uniek; we leveren 100% maatwerk voor 100% klanttevredenheid. Onze kosten zijn laag; op de lange termijn betaalt maatwerk zich altijd terug.

We spreken graag een keer af