Mobiele applicatie

Mobiele applicatie

Ieder probleem vraagt om een andere benadering; om unieke functionaliteiten die je organisatie een voorsprong opleveren. Standaardoplossingen bestaan niet, standaard mobiele applicaties verrassend genoeg wel. Op lange termijn blijken deze vaak frustrerend en altijd kostbaar.

Studio Maui maakt enkel mobiele applicaties op maat. Applicaties die impact maken. Applicaties die precies doen waarvoor ze gebouwd zijn: de productiviteit en efficiëntie in jouw organisatie een boost geven.

Advies op maat

Een mobiele applicatie op maat begint met advies op maat. Samen identificeren we jullie behoefte en kiezen we welk soort applicatie hier het beste aan kan voldoen:

  • native app: door gebruikers gewaardeerd om snelheid en stabiliteit, maar kostbaarder omdat het voor verschillende systemen ontwikkeld moet worden (Apple of Android).
  • webapp: een webapp vereist geen installatie door gebruikers en is eenvoudig in gebruik, maar moet wel met verschillende browsers overweg kunnen.
  • hybride app: Een hybride app is eigenlijk een web app in een native jasje. Je kunt een hybride app dus ook downloaden.

Onze aanpak in 7 stappen

  1. Samen verwoorden we de behoefte. Daarna vertalen wij die naar een set concrete eisen binnen een applicatie.
  2. Nog dezelfde dag ontvang je een wireframe. Voor ons een kleine moeite, maar voor de klant erg waardevol.
  3. Wanneer de requirements helder zijn geformuleerd kunnen onze ontwikkelaars voor je aan de slag.
  4. Als de software eenmaal werkt tovert ons UX/UI team de functionaliteiten om tot een gebruiksvriendelijke applicatie.
  5. Onze testers testen de applicatie zelf uitvoerig (handmatig en geautomatiseerd), maar we geven jou ook de mogelijkheid om de software flink het vuur aan de schenen te leggen.
  6. Na oplevering van de applicatie begeleiden wij de uiteindelijke gebruikers, zodat de applicatie zo breed mogelijk wordt ingezet.
  7. We blijven de applicaties wanneer nodig updaten en zorgen dat de gebruikers daar geen hinder van ondervinden.

Waarom Studio Maui?

Studio Maui heeft meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van web-, desktop- én mobiele applicaties voor zowel mkb+ als grote organisaties. Onze aanpak is integraal; we ontzorgen vanaf de klantvraag en blijven ook na oplevering betrokken. Onze applicaties zijn uniek; we leveren 100% maatwerk voor 100% klanttevredenheid. Onze kosten zijn laag; op de lange termijn betaalt maatwerk zich altijd terug.

We spreken graag een keer af