Douanesoftware

Snelle en foutloze DMS/AGS aangiften met douanesoftware van Studio Maui

Opereer je wereldwijd en wil je snel kunnen schakelen tussen valuta, documenten en leveranciers? Goede douanesoftware zorgt dat je (administratieve) handelingen kunt automatiseren en optimaliseren.

Het antwoord op de vele uitdagingen van import en export

Je importeert goederen uit het buitenland om ze hier te verkopen? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de logistieke uitdagingen van het vak: douane-aangiftes, distributie, opslag, het verkopen van artikelen die nog verwacht worden – het stroomlijnen van dit proces met de juiste douanesoftware kan import vergemakkelijken én verbeteren.

Bespaar tijd en ruimte

Langdurige opslag en reistijd van producten drukken de marge. Met de juiste douanesoftware minimaliseer je de tijd dat producten onderweg zijn én opgeslagen worden. Informeer afnemers tijdig over de verwachte levertijd en win hun vertrouwen door altijd op tijd te leveren.

Of je nu kleding, graan, fruit of andere grondstoffen importeert; wij bouwen software op maat, met alleen functionaliteiten, valuta en producten die voor jou van toepassing zijn.

De kracht van goede importsoftware

Gemakkelijk

Laat vracht niet stilstaan en automatiseer je douane-afhandeling.

Realtime

Track uitgiftes realtime via barcode, RFID, QR-code, Bokode of SNAP2.

Automatisch

Gebruik automatisch aanvullen om zeker te zijn van tijdige levering.

Altijd 100% maatwerk

Het internet staat vol met standaardapplicaties die oplossingen beloven voor complexe vraagstukken. En dat is vreemd, want elke organisatie is uniek, net als elk vraagstuk. Wij geloven 100% in maatwerk en beloven 100% maatwerk. Ook na oplevering, want onze applicaties groeien met (de uitdagingen van) je organisatie mee.

Neem contact op

Alle scenario’s gedekt met één geïntegreerde software-oplossing

Maximaliseer sales

Toon verwachte voorraden online aan (potentiële) klanten nog voor ze binnen zijn.

Integreer met bestaande software

Behoud bestaande software en hardware in je organisatie. Integreer onze software naadloos met bestaande processen.

Financiële rapportage

Integreer je douanesoftware met financiële systemen en bepaal de waarde van je voorraad met slechts één klik op de knop.

Minder stockouts

Laat het systeem je waarschuwen als een artikel dreigt op te raken en voorkom toekomstige stockouts door de maandelijkse trends te analyseren.

Weten waar je aan toe bent

Wij leveren al na het eerste overleg een wireframe; een eerste schets van hoe jouw software eruit komt te zien. Dit geeft jou en je team in één oogopslag een duidelijk beeld van wat je van de software kunt verwachten. Inclusief een raming van de kosten.

Dit wireframe helpt je met je team te sparren, vervolgvragen te formuleren en samen de juiste beslissingen te nemen.

Ja, ik wil mijn vraag in beeld brengen

We spreken graag een keer af